Szerzői és egyéb jogi nyilatkozatok
Fodor András - Hálózati életműkiadás

Fodor András versei és verskéziratai, esszéi és naplója
Szerzői jogtulajdonosok: Fodor András örökösei.

A Fodor András Hálózati életműkiadásban közzétett írásos műveinek újrapublikálásához nem járulnak hozzá az örökösök. Hivatkozásuk az online változat linkelésével ajánlott. A naplóbejegyzések url-jei változhatnak, a versek és esszék url-je -terveink szerint- hosszú távon változatlan marad. A verskéziratokat kísérő végleges versszövegek egyedi keretes szerkezetben jelennek meg, a keretező oldal url-je hivatkozható (az áttérés iframe-re fokozatos).

Fodor András képei és amatőrfilmjei
Szerzői jog
Szerzői jogtulajdonosok: Fodor András örökösei.
Fodor András digitalizált fényképeinek forrása a hagyaték részeként örököseire maradt több tucat fotóalbum. Az albumokban található képeket Fodor András, vagy gépével a társaságában lévő személyek készítették. Ha valamely digitalizált fénykép az Ön, vagy Ön által képviselt személy alkotása, kérjük jelezze.

Újrapublikálás feltételei
Fodor András képeit külön engedély nélkül kizárólag magáncélra töltheti le és archíválhatja. A képeken szereplő személyek jóváhagyása nélkül semmilyen formában és célra nem lehet a képeket újrapublikálni, felhasználni. Fodor András örökösei a kizárólag Fodor Andrást, és/vagy családtagjait ábrázoló képek újrapublikálásához járulhatnak hozzá, más személyek felé az igények továbbítását nem tudják vállalni.

Képmáshoz való jog
Fodor András örökösei a Fodor András felvételein szereplő személyek tudtával, jóváhagyásával publikálták a Hálózati kiadásban a felvételeket. Ha Önt, vagy az Ön által képviselt személyt szándékuk ellenére nem sikerült elérniük, elnézését kérik és várják jóváhagyó, vagy tiltó jelzését.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Fodor András hálózati életműkiadás kizárólag tudományos céllal készül. Anyagi hasznot nem jelent a közzététel senkinek - sem támogatás, sem munkadíjak, sem bevétel, vagy ellentételezés formájában. Céluk a korszak irodalmi életének, kapcsolatrendszerének megörzése az internetes utókor számára Fodor András kivételesen dokumentált élete és kapcsolatrendszere alapján, más szemszögeknek, nézőpontoknak is helyet adva.

Fodor András örökösei elérhetőek F.A. változatlan telefonszámán és levélcímén, vagy Fodor János e-mail címen.


inaplo.hu - Fodor János - 2009